Amsterdam-cadeau.nl

Amsterdam-cadeau.nlAmsterdam wordt steeds hipper. De stad is nog nooit zo populair en bruisend geweest. Er gebeurt van alles en er wordt van alles en nog wat ontwikkeld. Door reeds langbestaande merken zoals Bols en Van Wees, maar ook door relatief nieuwe bedrijven zoals Tony Chocolonely of Two Chefs Brewing. Op Amsterdam-cadeau.nl wil ik je al dat aanbod tonen en te koop aanbieden. Of dat nou een product is of een nieuwe, bijzondere experience. Daarbij is het m’n streven om zodra iets in het nieuws is het z.s.m. ook op Amsterdam-cadeau.nl te hebben, liefst met een leuke korting of unieke twist die alleen hier te vinden is!

Amsterdam-cadeau.nl is als een spin in het web binnen al dat aanbod. Ik probeer je, voor je gemak, zoveel mogelijk direct te laten kopen via onze site. Soms is het echter praktischer je direct te verwijzen naar de site van de verkoper.

Ik hou van de stad Amsterdam, van Mokum. Van de diversiteit aan mensen. De open-mindedness. De vrijheid. AFC Ajax. De vibes. De architectuur. Amsterdam-cadeau.nl is opgericht om Amsterdam liefhebbers zoals ik van een karaktervol, Amsterdams cadeau te voorzien, voor zichzelf of andere Amsterdam liefhebbers. Alles wat je hier als cadeau koopt wordt zeer gewaardeerd, mits je te maken hebt met een Amsterdam liefhebber natuurlijk!

Kijk rustig rond of bel me direct op (+31)(0)6-29076947 voor een cadeautip. Via bob@Amsterdam-cadeau.nl kan ook.

Wil je het weten wanneer we nieuwe coole producten of experiences op onze site hebben? Houd dan facebook.com/amsterdamcadeau.nl in de gaten door die pagina te liken of stuur me een berichtje op bob@amsterdam-cadeau.nl met de mededeling dat je graag de nieuwsbrief ontvangt.