Over WVMA Administratie

Marc VestersMijn naam is Marc Vesters en ik ben eigenaar van WVM Administratie. Al m’n hele leven heb ik een zwak voor cijfers. Ik vind het heerlijk om ermee te puzzelen totdat de onderste steen boven is. Aard van het beestje. Daarnaast houd ik ervan anderen te helpen, kleine ondernemers in het bijzonder. Ik bied ze vakkundigheid, flexibiliteit, een relatief laag uurtarief (40 euro/uur) en veel kennis van vele boekhoudpakketten. Sinds 2012 ben ik ook voor m’n inkomsten bezig met ‘cijfers’. M’n praktijkdiploma Boekhouden is op zak.

Wat mij en daarmee m’n bedrijf verder kenmerkt is dat ik kritisch en integer ben. Ik wijs m’n klanten graag op benodigde verbeteringen zodat ze daar later geen problemen mee krijgen, bijvoorbeeld met de Belastingdienst. Mijn advies is vaak ook pro-actief, bijvoorbeeld als gevolg van een controle. Als ik verbeterpunten zie meld ik ze je.

Wat betreft m’n flexibiliteit: de keuze bij mij is altijd: (grotendeels) zelf doen, mij het (grotendeels) laten doen, of mij ‘slechts’ jouw gegevens laten controleren en, indien nodig, corrigeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld primair samen dingen doen waarna je meer en meer zelf gaat doen, of vice versa. Net wat je fijn vindt.

Last but not least reageer ik vaak snel op vragen van m’n klanten.